Golfreizen

Wat is er nu leuker dan een golftrip te maken onder leiding van je eigen professional? Stevig aan je golfspel werken, in een mooie (zonnige) omgeving, compleet verzorgd, en met een gezellige groep mensen? In de afgelopen jaren hebben Raymond en Jelle veel ervaring opgebouwd met het organiseren en begeleiden van golfreizen. Vele bestemmingen zijn de revue gepasseerd. Van Egypte en Frankrijk tot Tsjechië en van de Dominicaanse Republiek tot Spanje en Portugal.

TIP : Lees onderaan deze pagina de reviews van eerdere deelnemers, en bekijk een impressie van een van onze trips in de zomer van 2014 en najaar 2015.

We hebben op dit moment twee mooie reizen in de planning waarvoor je NU kunt inschrijven!

November 2018 ; Portugal   /     Januari  2019 ; Abu Dhabi !

Onze trips zijn vaak snel volgeboekt dus adviseren we je snel te reageren! Ook om van de meest scherpe vluchtprijs te kunnen profiteren (januari). Je kunt dus kiezen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je meteen voor beide reizen inschrijft, bieden we je een gratis 3 uurs Masterclass aan op de Hooge Rotterdamsche.

Portugal november

We gaan naar de westkant van Portugal. Een nog ruig en minder bekend deel wat de gemiddelde golftoerist nog niet heeft ontdekt. Een knus hotel, variatie in restaurants (diners incl drankjes) en natuurlijk schitterende golfbanen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en vergeet niet het filmpje te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij mee naar Portugal? Download HIER het inschrijfformulier en stuur het ons ZSM toe.

Een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Lees lager op de pagina de reviews van eerdere deelnemers.

en dan……..

Januari 2019 Abu Dhabi 

We dachten, het wordt weer tijd voor iets bijzonders. Prachtige banen in de woestijn, een schitterend hotel, golfen in het donker. Abu Dhabi is een tot de verbeelding sprekende plek waar golfen fantastisch is.

Klik op de afbeelding voor meer informatie en vergeet niet het filmpje te bekijken.

 

 

 

 

Wil jij mee naar Abu Dhabi? Download HIER het inschrijfformulier en stuur het ons ZSM toe.

 

Een indruk krijgen hoe zo’n reis beleefd wordt? Lees lager op de pagina de reviews van eerdere deelnemers.

 

Bekijk ook de filmpjes op ons YouTube kanaal of onze “Academy on Tour” trailers :

Reacties

Golfreizen — 25 reacties

 1. Net thuis van een mooie reis naar Estepona in Spanje, waar we niet alleen hebben genoten van een intensief maar heerlijk verteerbaar golfprogramma maar ook konden genieten van lenteweer, een verademing na de lange winter. Wij waren voor het eerst mee en wisten niet goed wat te verwachten, maar het is ons goed bevallen. Misschien hadden wij, als betrekkelijke beginners wat meer rust tussendoor moeten inlassen, maar het enthousiasme van Jelle, Joost en Raymond is aanstekelijk. het gevolg is dat ons spelen in de baan een flinke boost heeft gekregen. Dit, gevoegd bij de prima accommodatie van hotel en golfbanen en een gezellige groep mensen, geeft ons een tevreden gevoel. Wij kijken terug op een heel mooie week! Dank je wel, Jelle, Joost en Raymond voor jullie inspanningen en geweldige begeleiding.

 2. Golfen en Safari in Zuid-Afrika. Wat een prachtige combinatie. Top-banen met grandioze uitzichten op zee en bergen. Mooi Safaripark met verblijf in een comfortabele lodge. En onder leiding van Jelle en Raymond hoef je nergens meer voor te zorgen. Alles is geregeld. Top!

 3. De golfreis naar Zuid-Afrika onder de bezielende leiding van Raymond en Jelle was geweldig. Voor alles is gezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is ‘instappen’ en dan meebewegen en genieten.
  De banen waar we op speelden waren allen schitterend. Met natuurlijk Fancourt als topper ( wel moeilijke baan!) Met veel aandacht van Jelle en Raymond voor je techniek.
  Daarna nog de safari. Kortom een zeer complete reis die echt tot in de ‘puntjes’ was verzorgd.

 4. Een kleine twee weken golfen en safari in Zuid Afrika, wie wil dat niet. Ben zo blij dat wij wel zijn meegegaan. Prachtige banen, erg mooi land, eten en drinken top (en goedkoop). Het reisschema met daarin spelen op topbanen gecombineerd met instructie momenten door Ray en Jelle is als gast erg fijn. Ook de inzet van deze twee toppers om het de groep naar de zin te maken is ongelofelijk, ze denken werkelijk aan alles, optimale ontzorging dus, iedere cent waard. Samen met zo’n gemeleerd gezelschap is ook een leuke belevenis. Via het golf leg je toch al makkelijk contact, op deze wijze wordt dat nog verder versterkt, dus ook alleengangers kunnen prima mee met zo’n reis. Kortom, voor herhaling vatbaar.

 5. Aldiana Alcadesa ….Raymond en Jelle hebben met ondersteuning van Joost en Rowdy ons een hele plezierige week bezorgd. Uitstekend hotel, schitterende banen ( Links en Heatland) en lessen waar we veel aan gehad hebben. De combinatie lessen en spelen met baanbegeleiding is ons meer dan uitstekend bevallen. Met onze groepsgenoten hebben we voor, tijdens en na de lessen een gezellige tijd gehad.
  Joop en Greta

 6. San Roque / Alcaidesa is onze eerste buitenlandse golfreis. Wat een fantastische ervaring!! Raymond en Jelle hebben een perfecte organisatie neergezet: uitstekend hotel, oefencircuits, begeleiding op de baan, uitgebalanceerd programma etc. Natuurlijk is het golfen een heel belangrijk onderdeel van deze trip maar de gezelligheid blijft natuurlijk ook een belangrijke factor en die was zeker aanwezig. Leuk om te zien hoe een groep mensen vanuit verschillende delen van Nederland zo’n teamvorming tot stand kan brengen. Rowdy en Joost fungeerden als uitstekende assistenten. Raymond en Jelle verdienen alle complimenten. Hopelijk gelooft niet elke lezer deze reactie anders wordt het dringen volgend jaar! Wij zijn zeker weer van de partij!! Hans en Ineke

 7. Aldiana Alcaidesa… Uitstekende accomodatie, de Links en Heatland, wat een banen, maar meer nog wat een greens… en wat een wind… Maar dat alles mocht de pret niet drukken, wederom dus een perfect georganiseerde reis geweest. Geen minpuntje te noemen en als dat er wel was, werd dit “on the spot” opgelost.
  De les-spelen-vrij combi was uitstekend in balans.
  Jelle, Raymond, Rowdy en Joost bedankt voor de goede zorgen…
  Maar ook de onderlinge relatie(s) tussen de groepsgenoten… iedereen had wel ergens aansluiting. Jammer alleen dat niemand bestuurslid wilde worden van Pluis’82.
  En de laatste les die ik niet zal vergeten: Een warme bal speelt lekkerder dan een koude!

 8. Golfreis La Sella Denia Spanje weekend April 2016
  Perfect geregeld door Raymond. Top locatie, goed hotel. Druk programma voor zo’n weekend. Golflessen en begeleiding op de golfcourse zeer goed. Voor herhaling vatbaar!

 9. reis naar Belek, Turkije 21-28 november 2015
  Onze 3e ervaring met de golfreizen van Jelle en Raymond, dit keer aangevuld met Tommy.
  Heerlijk golfen op de 3 banen van het Gloria Resort. Geen verlies in reistijd maar direct beginnen met of training of spelen.
  Resort was geweldig en de bus van en naar de luchthaven zeer comfortabel.
  +punt was ook dat je de papieren voor het hotel al thuis in kon vullen. Spaart veel wachttijd bij de receptie. Dank aan jullie voor de gezelligheid, het plezier met z´n allen en de perfecte organisatie.
  Dick en Metje Hanekamp

 10. Golfreis Gloria Belek Turkije 21-28 nov 2015
  Heren,

  Een belevenis om 6 dagen achter elkaar zo intensief met golf bezig te zijn. Faciliteiten, banen en begeleiding waren uitstekend waarvoor dank!

 11. Golfreis Turkije van 21 tot en met 28 november 2015.

  We hebben genoten van deze reis. Accommodatie was prima. Alles is uitstekend geregeld, gespeeld op mooie banen en de lessen waren leerzaam. Er is aandacht voor iedereen, niet alleen tijdens de lessen en het golfen. Voldoende lesstof meegekregen om de komende winter te oefenen.

  Jullie zijn echte gastheren, ga zo door zo!

 12. Een uitstekend georganiseerde reis, veel geleerd en veel gelachen. De sfeer was uitstekend. Veel lof voor de pro’s Jelle, Raymond en assis. pro Tommy.
  Wim Schimmel Sr.

 13. Golfreis 21 t/m 28 maart 2015 Portugal.

  Voor de eerste keer een golf reis gemaakt. Een fantastische week. We hebben dagelijks uitstekende les gehad, veel geleerd en gegolfd op 4 prachtige banen.
  Op onze vrije dag zijn we ook nog naar de Monte Rei Golfclub gegaan. Een geweldige ervaring om mee te maken en daar te spelen.
  Twee enthousiaste Golf professionals Jelle en Raymond die alles regelen, een goed hotel en een gezellige groep. Wat wil je nog meer.

  Beste Raymond en Jelle, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame week. Ik heb volop kunnen genieten van deze reis.Ik kijk weer uit naar een volgende golf trip.

  Gerard

 14. Golfreis Morgado, dat de thuiskomst koud en winderig was hebben wij niets van gemerkt. Bij Faro was de temperatuur al rond de 30 graden Celcius en dat bleef het de verdere rit naar Estapona (spanje) ook. Of zat ik in het verkeerde toestel!!!!!!!
  Maar nu iets over de reis. Ik had mij voorgesteld elke dag uit te slapen en dan zo rond een uur een balletje te slaan. Dan een voortreffelijke lunch, weer een paar holes en dan een diner met een goed glas witte wijn. En dan heerlijk slapen. In de verwachting dat de volgende dag het zelfde zou opleveren.
  Wreed werd echter deze illusie verstoord. De dag na aankomst werd ons door Jelle en Raymond meedegedeeld om 9 uur op de driving-ranch te staan voor onze ochtend training, daarna een lunch te nuttigen en ‘s-middags meteen 9 of 18 holes spelen. Daar ging mijn in gedachte rustige golfreis, haha. Maar nu serieus;
  Rustig was ie zeker niet maar wel fantastisch! Door Jelle en Raymond werden we eerst warm gedraaid. Veel technische verbeteringen (die ik zeker nodig had) werden ons bijgebracht. Het waren niet zo zeer de technische aanwijzingen die tot een beter spel zouden leiden, alswel de manier waarop Jelle en Raymond deze lessen gaven. En naderhand de begeleiding bij het spelen van de holes deden zij zo goed, dat ik mijn initiële invulling van deze reis vergat. Ook de sfeer onder de medegolfers was meer dan uitstekend en ik mag dan ook zeggen dat deze reis boven verwachting was. Niets was Jelle en Raymond te veel en extra respect voor Jelle waarvan we pas op het einde hoorden dat hij eigenlijk ziek was. Dat heeft hij fantastisch gecamoufleerd.
  Namens Tineke en mij ontzettend bedankt voor deze unieke ervaring.

 15. Golfreis van 1 t/m 8 nov. 2014 in Alcaidesa.

  Wij zijn voor het eerst met een georganiseerde golfreis meegegaan en het is ons uitstekend bevallen. De organisatie was prima, het hotel heel goed met uitstekende kamers en met lekker en gevarieerd eten. Het hotel staat op een heel mooie locatie en dicht bij mooie uitdagende banen waarvan wij op drie hebben gespeeld. We hadden prachtige vergezichten op de baai en de rots van Gibraltar.
  Raymond en Jelle hebben ons erg geïnspireerd, we hebben uitstekend les gehad. De voor ons zeer effectieve vorm van lesgeven leidde direct tot resultaat. Chapeau!!!
  Ook hebben wij erg genoten van de gezellige groep en willen langs deze weg iedereen nogmaals bedanken. Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

  Regina en Piet.

 16. Golfreis 1 tot8 november 2014 Alcaidesa

  Voor ons was het de eerste keer dat wij meegingen met een golfreis. Absoluut voor herhaling vatbaar. Het hotel was uitstekend, mooie kamers met prachtig uitzicht, lekker eten en vriendelijk personeel. Tijdens de lessen kreeg iedereen voldoende aandacht, er was voldoende afwisseling en nivo indeling tijden de lessen was perfect. Jelle en Raymond zijn allert en houden alles goed in de gaten. Het enthousiastme van deze twee werkt aanstekelijk. Je gaat absoluut beter trainen en golfen als je zo’n week hebt meegemaakt. We hebben gegolfd op prachtige banen en ook daar kregen we aanwijzigingen van ze. Dank jullie wel en iedereen die in deze groep aanwezig was ook bedankt. Wij hebben genoten en met zijn allen hebben we er een prachtige week van gemaakt.

 17. Voor de tweede keer zijn wij mee geweest met Raymond en Jelle.
  Dit keer naar Alcaidesa in Spanje. Een prima hotel, uitzicht op Gibraltar en aangename temperaturen. Het organiseren kun je aan deze mannen overlaten, het was super.
  In de ochtend lessen en daarna spelen, per dag andere spelvormen. Afwisselend en leerzaam. De banen waren uitdagend met prachtige vergezichten. Op de geplande vrije dagen kan een ieder zijn gang gaan. Maar ook dan zetten de heren hun talenten in door iets te “regelen”, natuurlijk voor wie dat wil. Iets “regelen” betekent spelen op top banen.
  Wij kunnen terugkijken op een fantastische week.

 18. Voor Gijs was dit het tweede uitstapje met Jelle en Raymond. En net als vorig jaar, een reisje met 2 overnachting in Duitsland, ’s morgens een paar uur golfles en ’s middags 18 holes lopen. Een heel geslaagde combinatie.
  Jannie is onlangs begonnen met golf, had slechts 3 maanden baanpermissie en heeft dankzij de gekozen spelvorm door de baan, fijn mee kunnen doen en heeft erg genoten.
  Jelle, Raymond en alle deelnemers, bedankt voor de gezelligheid!

 19. Voor de 3e keer met Jelle en Raymond een golf trip gemaakt. Perfecte organisatie, uitmuntende begeleiding , gezelligheid troef en bovendien spelenderwijs heel veel geleerd.

 20. Wat hebben we geluk gehad met het weer in Duitsland. Het was weer super gezellig en ook de twee jonkies waren erg gezellig en konden ons ook goed helpen bij het golfen.
  Wat vaker zo een reisje plannen zou niet verkeerd zijn. Kijk al weer uit naar de volgende reis( die helaas alweer vol was!).

 21. Voor de 3e keer met een golfreis met Jelle en Raymond mee en weer is het hun gelukt er een zonnige
  en vrolijke tijd van te maken.Het waren deze keer maar 2 dagen maar ik heb het gevoel alsof ik ruim
  een week ben weggeweest. Heel veel geleerd, vooral dat het zeker NIET om de knikkers gaat,maar om het plezier in het golven, genieten van die ENE mooie afslag,chip,pitch of lange birdy put.
  Fantastische (golf)reisleiders, gezellige reisgenoten, vol positieve energie.Dank jullie wel.
  Jullie treft geen blaam, maar wat hebben al die reislocaties toch met bonnetjes en pasjes ??!!

 22. Vandaag weer volop aan het werk, maar af en toe dwalen mijn gedachten af naar een heerlijk weekend golfen met hele aardige mensen, een goed hotel en een super begeleiding van de pro’s Jelle en Raymond. Bedankt!

 23. Al weer een weekje terug van een erg leuke en goede week golfen in Elba Costa Ballena. De inzet en het geweldige enthousiasme van Jelle en Raymond om ons toch nog weer beter te laten golfen maakte deze week tot een groot succes!!
  Voor iedereen een aanrader om bij een van de volgende reizen met hen mee te gaan!!

 24. Betreft het reisje naar Barcelo Punta Umbria, Nov/’13:
  Laat ik met de eindconclusie beginnen: Jelle & Raymond, een beter duo kan je niet hebben als reislei/ij/ders. Uiteraard met de stille kracht Jolanda op de achtergrond! Ja, Ja, we hadden het wel door!
  Maar goed: Eigenlijk alles perfect, en wat niet perfect was, werd zo goed als mogelijk en zsm gecorrigeerd. En dan: Mooi weer, toch nog wat geleerd, lekker gespeeld en vooral veel gelachen. En voor diegenen die het nog niet helemaal begrepen: Bertus en ik hebben toevallig dezelfde achternaam, maar we houden niet van elkaar!
  Tot Slot: Wil je een golfreis maken en nergens aan hoeven denken: Jelle/Raymond!!

 25. Ik heb erg genoten van de golfreis naar Spanje in nov! Gevarieerd lesprogramma, goed verzorgd en ontzettend veel gelachen. Jelle en Raymond zijn op en top gastheren, echt een aanrader!