Golfshop

Golfstore Edda Huzid

Wij hebben naast de Golfacademy ook 5 jaar lang de golfshop in beheer gehad. Inmiddels hebben we ons meer gespecialiseerd en zijn getransformeerd naar een Golfstore Fittingcenter.  We ontvangen je graag op de driving range voor advies op het gebied over aangemeten golfclubs, tassen, en golftrolleys.

Heb je iets anders nodig? We kunnen alles voor je bestellen tegen interessante prijzen dus laat het ons weten en we gaan voor je op zoek!

Openingstijden m.i.v. 7-11-’17

LET OP, vanaf 23-11 is de shopruimte gesloten. Vanaf 7-11 kun je op de driving range terecht voor een fitting op maat, of een “inloopadvies”

Het Fittingcenter heeft beperkte openingstijden. Als Jelle of Raymond lesgeven, kun je er op Zondag, Maandag, Dinsdag en Woensdag tussen de lessen door terecht. Verder kun je binnenlopen op:

Dinsdag:                              Geopend van 10:00-12:00

Donderdag:                       Geopend van 10:00-12:00

Zaterdag:                            Geopend van 10:00-14:00

In principe is het mogelijk om op alle dagen een fitting op afspraak te maken ! Dus neem contact met ons op voor je wensen.

 

Telefoonnummer fittincenter: 06 – 436 88 416, maar beter is even mailen naar shop@eddahuzid-golfacademy.nl

 

Om je met alle grote merken van dienst te kunnen zijn, werken we samen met Golfstore. Een Golfstore golfshop wordt altijd door PGA professionals gerund en heeft daardoor als belangrijkste voordeel dat een Golfstore pro weet hoe je swing in elkaar zit en daardoor het juiste advies kan geven.  Kijk verder op de Nederlandse Golfstore website.

 

 

 

In samenwerking met Golfstore geven we ook een golfmagazine uit. Als je je adres aan ons doorgeeft, ontvang je dit blad in je brievenbus. De digitale versie van het magazine vind je hiernaast. Klik HIER of op de afbeelding om het door te bladeren.