Jeugdgolf

Golflessen voor de jeugd op Edda Huzid

Wil jij (beter) leren golfen? En misschien wel net zo goed worden als Joost Luiten, Christel Boeljon, Tiger Woods of Ricky Fowler?

Doe gezellig mee met onze jeugdlessen. Vanaf 6 jaar oud kun je de lessen volgen. Wij gaan er iets leuks van maken met spelletjes en wedstrijdjes. In een groepje gaan we alle onderdelen oefenen, en ook de baan op!

Heb je al eerder gegolfd? De groepen worden ingedeeld op niveau dus dat is geen probleem. Heb je nog nooit gegolfd is dat ook prima. Jeugdgolf zit in de lift en; iedereen is welkom!

Wil je eens zien hoe het er aan toe gaat? Neem een kijkje op onze Facebook pagina

Je ouders willen altijd even weten wat het kost. Zeg maar dat golfen echt niet zo duur is als ze misschien zouden denken. Dit lespakket is speciaal voor jeugd en heel voordelig!.

Als je geen materiaal hebt, zorgen wij daarvoor. Inclusief de ballen kosten de lessen € 98,=. Voor de activiteiten kan een toeslag gelden, afhankelijk van de invulling.

Jeugdlessen en Activiteiten 2017

De huidige serie staat genoteerd op zondagochtend tussen 10.00 en 12.00

Voor de planning of een keer een proeflesje meedoen, mail ons.

Een impressie van een van de jeugdwedstrijden:

Kinderfeestjes

Je kunt ook je vrienden en vriendinnen eens uitnodigen voor een golfparty. Zo maken we ze samen enthousiast voor onze leuke sport. Meer info op de pagina GOLFCLINICS.